Borduur voor Streamers (Twitch):


Voor Enzo Knol & Myron Koops:

Deze is natuurlijk voor Enzo Knol.

 

Ik heb zoals jullie hiernaast zien al keer eerder iets voor Enzo geborduurd. En kon die kon ik dankzij Michelle (ja andere borduurmeidenlid) gaan geven bij knol munt meeting. En daar had ik toen ook die tractor bij gemaakt.( Het logo en de tractor waren gegeven op 19 april 2019 in utrecht). En nu (2021) maak ik een skatende Pikachu voor hem. en stuur deze op. En ik ga na de Enzo Knol Tour in Limburg 2022. Daar ga ik hun een Charmander en Pikachu hoofd wat een magneet wordt en een John Deere Magneet geven, en maak nog een Charmander voor myron.
Coco's voor Linktijger:

 

Door Linktijger gingen we keer naar de stream van zijn vriendin Maris Mondria. 

En door haar stream kwam ik erop om voor Link zijn vogel Coco te gaan borduren. 

En dat vond Maris een heel leuk idee.

Ik heb 2 Coco's gemaakt voor hem 1 natuurlijk met Bel van wege Netherland SMP BELgie.

Dit zijn 2 onderzetters geworden.

Maris heeft deze toen voor link opgehaald bij het post nl punt.

Hij heeft de onderzetters achter bij hem in de studio staan, leuk.
Ingmar Mol:

Ik heb in november 2021 de kat Nala van Ingmar na geborduurd. En extra een Mol vanwege zijn achternaam. En een kerstkaart. Hij vond dit zo leuk dat ik dit had gedaan, dat hij 13 februari extra hier heen is gekomen om mij met mijn 1e stream te helpen, en daar leerde ik hem ook borduren, hij vond het best leuk om te doen.
Sertachyon:

Deze Minecraft ABC maak ik voor Ser, Ik vroeg aan hem of ik keer iets mocht borduren voor hem, vroeg welk dier vind je leuk. Ser ik vind alle dieren leuk. Oki lastig dacht ik, en toen vond ik dit Minecraft ABC en die past PERFECT bij Ser, omdat hij altijd Minecraft speelt. Officieel hoort er bij de S een stone sword te staan maar ik vond het leuk om zijn Skin hoofd van Ser te maken, en toevallig is dat allebei ook met een S (S voor Skin & S voor Sertachyon). En maak zijn skin erbij, wordt een sleutelhanger.Konijnen voor Kenzhi:

Deze 2 leuke konijnen heb ik gemaakt voor Ken.

Hij zij keer ik heb zelf 2 konijnen,

en toen bedacht ik me dit en vroeg het hem en dat leek Kenzhi heel leuk.

Hij opent deze in zin 24 uur stream.

Hij vond het heel mooi.Vlinder voor LotjePotje:

Deze leuke Vlinder heb ik voor Lotje gemaakt.

Ik zag haar keer vlinder prepareren in een stream,

en toen wou ik een vlinder borduren voor haar.

Ik heb deze naar haar postbus opgestuurd.

Het is een magneet geworden.Husky voor Nouxy:

Deze Leuke Husky heb ik voor Anouk (Nouxy),

haar vriendin ging voor het eerst tijdens de stream van Anouk

Minecraft spelen en dat vond ze leuk dat ze eigen account wou,

ik stelde toen voor om voor haar vriendin (Lois) haar skin ook te borduren,

Lois vroeg of ik er een boekenlegger van kon maken, en dat heb ik gedaan.

En toen wou ik ook wat voor Anouk maken, en vroeg aan haar wat is je lievelingsdier, Anouk zij Husky. 

Dus heb ik deze Husky voor haar gemaakt, en er een onderzetter van gemaakt,

voor haar lipton ijsthee green verslaving.

En toen kwam Larissa keer in de stream van anouk en zij ik tegen larissa dat ik iets had geborduurd voor Anouk. waarop Anouk zij: Larissa zullen we anders keer samen het borduur bij borduurmeid ophalen. VET.
Pichu voor Spachingunicornnl:

Omdat Anouk dat aan Larissa vroeg, wou ik ook iets voor Larissa borduren.

Ik vroeg Larissa wat is jou lievelingsdier die had ze niet. 

Ze vroeg kun je ook een Pokémon maken. Ik ja welke wil je, Larissa Pichu.

Oki ga ik maken.

Volgende dag ging ik eraan beginnen, en tijdens de stream van Puqlive waarin Larissa meedeed met Mario Party heb ik de Pichu afgemaakt.

Ik stuurde die haar Privé op Discord en ze vond Pichu CUTE.

Reactie op Instagram op Pichu: Zooooo cuteee:)))))) 😍

 Sceptile voor AlmostNormal:

Ik vroeg in stream van barend of hij ook een borduur wou.

En dat wou hij wel.

Ik vroeg om zijn lievelingsdier, dat was een eekhoorn, nou die had ik nog 1 liggen, dus kon ik zo maken voor hem, maar toen zij barend het mag ook een Pokémon zijn ik vroeg welke, Barend dat weet ik nog niet, Ik zij dat denk je nog even en vraag ik je morgen in de volgende stream wel weer.

Volgende stream: ik gevraagd weet je al welke Pokémon je wil?

barend: ja maar ben zijn naam even vergeten, en dacht even na en kwam op naam: Sceptile zou vet zijn.

Ik opgezocht, en heb patroon gevonden, gezegd tegen barend. Hij VET ben benieuwd.

 

Foto's hoe ver ik ben staan bij mee bezig projecten.

PIETTTTTTTTTTTTTTT

PIETTTTTTTTTTTTTTT

geborduurd voor barend.

was een gedoe om in elkaar te zetten, maar is uiteindelijk gelukt.

 

Barend zijn reactie: 

 

PIEEEEEEET!!!!!

Hij is echt super gaaf’n

!!*

 

   Labrador voor PUQYT:

Deze leuke labrador heb ik voor PUQ gemaakt.

Na gemaakt van zijn eigen hond.

vond leuk om te maken.

Hoop te kunnen geven keer op een meeting.

zijn reactie op Instagram: DEZE IS SICK!

 

 Wombat voor WombatMilan:

Deze leuke wombat ben ik gaan maken omdat,

ik 15 augustus 2021 naar de meeting,

van Milan ga.

En hij heet Wombat Milan dus wou ik ook een

wombat borduren, heb er een magneet van gemaakt.Eevee voor Alissarella:

Deze schattige eevee,

heb ik voor Alissa gemaakt,

de vriendin van Duncan.

Ze was op 1 augustus jarig en op die dag,

ben ik begonnen aan deze eevee,

en hij was ook klaar op deze dag.Marshal voor Saar:

Deze Marshal heb ik voor Saar gemaakt.

Ze was op dat moment Animal Crossing New Horizons live aan spelen.

 Eevee Voor Izza:

Izza heeft op haar achtergrond een eevee staan.

En vroeg of ze ook een eevee geborduurd wou.

En dat wou ze wel. En dat werd deze Leukerd.Samson en Gert voor Vincent.

Barend van AlmostNormal had het over zijn sceptile tegen vincent , en toen zij vincent BorduurMeid ken ik. Dus ik vroeg in Barend zijn chat: zou vincent het ook leuk vinden om een borduur van mij te krijgen, en dat vond hij wel leuk. dus ik een dm op discord naar Vincent gestuurd met wat hij zou willen hebben als borduur. Hij zij Samson en Gert. Ik zoeken na Samson en Gert borduur dat was er helaas niet, Ik zoeken naar strijkkralen patroon (want dat kun je ook voor borduurpatroon gebruiken) was er ook niet. Dus ik had een leuke afbeelding opgezocht, en die in Pic To pat gezet. En zo had ik wel een borduurpatroon van Samson en Gert,. Hij wordt 18 bij 18 cm. Heeft 12679 kruisjes.

Vincent vroeg de volgende ochtend of hij het mocht zien. ik gestuurd en hij vond um gaaf. Meteen die dag begonnen ermee.